ENTRE BAMBOLINES. (Documental)

ENTRE BAMBOLINES. Com sona l’ESO 2014. Torroella de Montgrí. (TRAILER)
Documental. 2014. 35 min.

Sinopsi:
Una mirada entre bastidors a COM SONA L’ESO 2014, que mostra els moments i espais ocults al públic i relacionats amb el desenvolupament de l’espectacle. El relat s’enfoca a mostrar el procés de producció tècnica i artística de l’esdeveniment i tracta de captar les impressions i emocions dels participants en el transcurs d’aquest procés.

Intervenen: Jordi Villarroya, David Reig, Ioia Llauró, Núria Bosch, Juan Carlos Tomás, Enrique Ara «Pantera», Sergio Bisbal, Ana Murciano, Ruth Cortiella, Cristina Puchades, Andreu Aguado, Óscar Vidal, Pere Vicens, Mar Delclòs, Clàudia Casas, Ricardo Villalba, Víctor Tomás, Roger Franquet, Pep Navarro, Jordi Caballer, Esther Kirkiacharian i Júlia Sabaté.

So de temes de l’espectacle: La Seta Azul Producciones

Realització:
Producciones La Hormiga

Agraïments: Tuix & Ross, Primera Plana Producciones, Iberian Lynx, La Seta Azul Producciones, A l’equip de l’Espai Ter. Auditori de Torroella de Montgrí-L’Estartit, Arnau Bas, Laura del Pozo. Alexis, Edu, Jordi, Josep, Elena, Àlex i Vicen. A tot l’alumnat i professorat que ha fet possible aquesta experiencia.

ENTRE BAMBOLINES.
Com sona l’ESO 2014. (TRAILER)

Duración: 35 min.
(Trailer 3’05 min)

Realización:
Producciones La Hormiga